Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesper Dalmose og Lennox Raphael varmer op til filmen med deres performance-koncepter, der tager sit udspring i digtekunsten. Læs mere om de to herrer her: www.jesperdalmose.com

 

Om Paterson:

I det stille hverdagsdrama ’Paterson’ deler buschaufføren Paterson navn med byen, han bor i. Her lever han et rutinepræget, men lykkeligt liv.

Hver dag står han op, tager på arbejde og kommer hjem til sin kunstneriske kone, der kontinuerligt finder på nye fremtidsdrømme og maler sort/hvide mønstre på de fleste ting i deres hjem.

Paterson har altid sin lille, sorte notesbog med sig, og i den skriver han små, men vægtige digte om livets detaljer, der materialiserer sig som tekst på lærredet.

Adam Driver, der spiller den fåmælte hovedrolle, fik sit kommercielle gennembrud i rollen som Kylo Ren i Star Wars: The Force Awakens, men han har medvirket i flere indie-film, heriblandt While We’re Young.

Instruktøren Jim Jarmusch er kendt for sine stille dramaer, der fokuserer på stemningen og karaktererne fremfor plotudviklingen. ’Paterson’ er ingen undtagelse. (copyright: kino.dk)