Obs: Forestillingen er rykket til d. 3. juli kl. 20.

D. 16. april får vi besøg af Teater Idéalet med forestillingen Kold før 12. På scenen står tre unge skuespillerinder i rollerne som Cecilie, Ida og Frederikke. De tre ser som unge voksne tilbage på den skæbnesvangre aften og diskuterer, hvad det egentlig var, der skete. Men hvordan skulle man kunne vide, hvordan andre mennesker har det, når man selv er 16 og har hovedet oppe i røven? Midt i sorgen og det alvorlige, kan det også være frustrerende at have en kjole på, der strammer, eller at være den eneste af pigerne, der er jomfru.

Køb dine billetter her.

Hvis du vil vide mere om forestillingen, kan du læse mere her.

Til trods for en uomtvistelig individualitet i oplevelsen af sorg leverer de tre i fællesskab et facetteret og indsigtsrigt portræt af mennesker i sorg.

Julie Renata Bjerremand , Den 4. væg