Jazzforestillingen Driving Miles spiller i Parkteatret d. 10. og 24. september 2021. Køb dine billetter her.

Driving Miles havde premiere i Parkteatret d. 5. marts 2020 og havde en lang turnéplan foran sig. Desværre ramte Covid-19 kort efter og mange forestillinger blev aflyst. Derfor kan vi med glæde fortælle, at der er planlagt turné til efteråret. Du kan se turnéplanen her, den vil løbende blive opdateret.

Udover turnéen vender Driving Miles “hjem” og spiller igen for Parkteatrets publikum d. 10. og 24. september, begge dage kl 19.30. Så nåede du ikke at opleve denne fantastiske jazzforestilling, eller vil du gerne gense den, så har du nu muligheden. Så satser vi på, vi ikke behøver at bekymre os om Corona til den tid.

Læs mere om forestillingen og køb dine billetter her.

Og så er jazzkvartetten på scenen en stor nydelse! Der spilles meget mellem ordene, men tekst og musik motiverer hinanden og giver publikum en særlig oplevelse. Man kommer til at lytte til musikken med Anders Malta som den indforståede trompetist, der genskaber Miles Davis’ poetiske lyd med de glimrende kammerater i kvartetten.

Knud Cornelius, Frederiksborg Amtsavis

Derfor er Driving Miles en dybt følende og nuanceret hyldest til, hvad musikken kan gøre for lige netop en selv. Og allerede kort fra Driving Miles’ start, er det soleklart, at ønsket om at hylde Miles Davis’ vidunderlige musik, bliver opfyldt på bedste vis!

Sanne Halkjær Hebsgaard, Ungt Teaterblod