Køb billetter her

Stand-up med Mikkel Klint Thorius, Phillip Devantier & Mads Holm

Er der noget vi har savnet her i Parkteatret, så er det en sal fuld af latter. Derfor glæder vi os umådeligt til mandag d. 31. maj, hvor komikerne Mikkel Klint Thorius, Phillip Devantier og Mads Holm går på scenen.

Mikkel Klint Thorius
Mikkel Klint Thorius har været vært ved DM i stand-up 2018, og han er for alvor ved at nå bredt ud og slå igennem. Han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og måske ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder.

Phillip Devantier
Phillip er en af de nye tilføjelser i dansk comedy – ikke desto mindre vandt han DM i Stand-up i 2018. En super sjov og selvironisk komiker, der selvfølgelig skal med Comedyklubben rundt i landet for at lægge scenerne ned. Der er fart på, når Devantier sætter i gang, så vær klar til at blive blæst bagover af grin.

Mads Holm (vært)
Mads Holms comedy spænder bredt, fra de helt dystre jokes om depression til at stå iført et lakse-kostume og rappe dyrebattles til diverse Late Shows. Fælles for Mads’ jokes er dog det personlige præg han altid formår at tilføre sit materiale, og der er ingen
grænser for hvad han vil dele med publikum for grinets skyld. Som han selv siger: “Der er ikke noget der er så skidt for mig, at det ikke er sjovt for nogen andre”.

Køb billetter her
Facebookbegivenhed