Vi har mange arrangementer på programmet i juni, her kan du se en hurtig oversigt over dem alle.

4. juni: Et latterligt menneskes drøm

Et scenisk værk om menneskets søgen efter sandheden.

10.-13. juni: Fru Strid

En teaterforestilling for børn 3-9 år og deres voksne. En musikalsk fortælling om at se verdenen med nye øjne.

15.-16. juni: 3x McDormand

Francis McDormand har i løbet af sin karriere vundet tre Oscars for bedste skuespillerinde – senest i rollen som Fern i Nomadland. Tirsdag viser vi dobbeltprogram med Nomadland + Fargo, onsdag viser vi Three Billboards  + Nomadland. Køber du billetter til en dobbeltvisning, serverer vi et måltid mad mellem filmene i caféen.

17. juni: TOVE – film & foredrag

Tove Jansson er kendt i hele verden for de folkekære mumitrolde og deres magiske univers. Men Jansson er ikke kun for børn – torsdag d. 17. juni kan du lære hendes forfatterskab bedre at kende, nÂr vi inviterer til film og foredrag. Filmen vil blive introduceret af Andrea Fehlauer, der har oversat Janssons voksenlitteratur for Gyldendal Forlag.

20. juni: Strikkebio

Kl. 14 har du mulighed for at tage strikketøjet med i biografen, når vi viser Marco effekten.
Filmen vises med dæmpet lys i salen, så du kan sidde og strikke uden at tabe maskerne.

26. juni: Buster + trylleworkshop

Kickstart sommerferien med børnene i Parkteatret, når vi får besøg af tryllekunstner Lars U. Her vil alle børn lære 4-5 tricks og få muligheden for at vise det i et show efterfølgende. Inden workshoppen viser vi Buster, og der vil også være frokost til både børn og voksne.

28. juni: Comedyklubben i Parkteatret

Kom og få trænet lattermusklerne, når vi mandag d. 28. får besøg af Michael Schøt, Anne Bakland og Valdemar Pustelnik.