Efter 1,5 år med restriktioner, nedlukninger og aflysninger er der igen liv på de skrå brædder ved Frederikssund Station. Fredag d. 10. september kan Frederikssund Kommunes nye egnsteater, Parkteatret, langt om længe give repremiere på den verdensberømte forfatter Henning Mankells smukke monolog om skrothandleren, hvis liv forandres efter en modvillig deltagelse ved en ikonisk Miles Davis-koncert. Den musikalske forestilling Driving Miles er beretningen om, hvad musik og kunst kan betyde og gøre for et menneskes liv. Hvad forskellen er på at høre og på at lytte – ikke bare til musikken, men også til livet.

Fortællingen er baseret på virkelige hændelser og viser igennem en stærk skuespilpræstation og eminent jazzmusik, hvorfor stor kunst kan være livsomvæltende, som var det kærlighed. Hans Henrik Clemensen udfolder rollen som skrothandleren Steiner, hvis norske ven, Svein Åge, var chauffør for jazzlegenden og musikpioneeren Miles Davis.

I anledning af repremieren serverer vi Miles Davis’ favoritcocktail – den såkaldte Rob Roy.

Vi håber at se dig til en aften fyldt med levende kunst lige her i Frederikssund.

Forestillingen spiller d. 10. og 24. september kl. 19.30.

Køb dine billetter her

Bag forestillingen
Forfatter: Henning Mankell
Instruktør: Vigga Bro
Oversættelse: Anna Bro
Scenograf: Gitte Kath
Lysdesign: Mikkel-Magnus Olsen
Skuespiller: Hans Henrik Clemensen
Trompet: Anders Malta
Piano: Zier Romme Larsen
Trommer: Cornelia Nilsson
Bas: Rune Fog-Nielsen