Kom og syng med på evergreens som ’Maria’, ’Tonight’ og ’America’ i sing-a-long-versionen af den elskede Leonard Bernstein-musical West Side Story søndag d. 3. oktober kl. 15. Til at varme salen (og stemmebåndene) op har vi inviteret sangerinde Nanna Schou Dreier der vil få hele salen til at swinge. Sangteksterne vises på skærmen undervejs, så alle har mulighed for at synge med!

West Side Story er et klassisk drama om to unge mennesker – Maria og Tony – fra rivaliserende grupper i New York, som bliver forelskede, mens spændingerne mellem deres respektive bander bygger op til en tragedie. Handlingen er løseligt baseret på Shakespeares Romeo og Julie men omplantet til New Yorks barske gader. At instruktør Robert Wise i 1961 tog musical-kongerne Leonard Bernstein, Jerome Robbins og en ung Stephen Sondheim under armen og satte sig for at filmatisere årtiers største Broadway-succes, skabte et vist forventningspres, men resultatet er et musikalsk mesterværk med sang, dans, stærke følelser og stor social indsigt.

Køb billetter her
Facebookbegivenhed