Skal årets julegaver være bæredygtige? Giv en oplevelse og støt det lokale kulturliv! I Parkteatret har vi flere idéer til, hvad du kan give dem, du har kær.

Skal det nye år byde på store filmoplevelser? Giv et gavekort til biografen, som kan bruges på film, særarrangementer, samt i vores café. Du kan både købe et gavekort på et valgfrit beløb eller en gavebillet med billetter, popcorn & sodavand.

Gavekortet kan købes i vores café eller her.

Kender du nogen, hvis nytårsforsæt er at gå oftere i teatret? Eller som bare elsker den levende kunst? Giv et gavekort til teatret! Gavekortet kan bruges på alle teaterforestillinger i Parkteatret (på nær Teaterforeningens), samt på comedy.

En tegneserie om Parkteatret – og Frederikssund i det hele taget! – fra 1941 til 2021. Årets oplagte mandelgave til kun 50 kr. Tegnet af vores lokale tegneserietegner Theis Christiansen.

Kan købes i vores café.

I forbindelse med vores 80-års jubilæum i august 2021 fik vi trykt 30 flotte jubilæumsplakater. De er nummerede, så hver enkel er helt unik! En jubilæumsplakat koster 350 kr. og kan købes i vores café.

I foråret skiftede vi vores engangskrus ud med disse flotte keramiske kaffekopper og efter stor efterspørgsel har vi valgt at sætte et begrænset antal til salg. Du kan få én kop til 150 kr. eller to for 250 kr. Kopperne kan købes i vores café.

Vores folkeaktier er et udsnit af det originale tapet, håndtrykt af Lone Simonsen til Parkteatret. Al salg af folkeaktier går til nye toiletter.
Folkeaktierne fåes i forskellige størrelser og både som originalt tapet og print. Priser fra 200 kr. Købes i vores café.

Svært at holde varmen? Køb en håndsyet kaffehætte af samme slags, som vi selv bruger i vores café. Hætten fåes i forskellige farver og koster 50 kr. Købes i vores café.