Plakat: Virgin Mountain

Kulturen kan give os alle et tiltrængt pust i hverdagen

Derfor inviterer Bedre Psykiatri Frederikssund til gratis film i Parkteatret mandag d. 6. december kl. 19.00.

Først ser vi fire kortfilm Når jeg tør, hvor vi kommer meget tæt på Rune, Alexandra, Mei og Jacob. De er meget forskellige, men fælles for dem er, at de på egen krop ved, hvad det vil sige at leve med psykisk sygdom. Der er fokus på, hvad der giver mod og håb, når sindet slår knuder. Mød også instruktøren Maria Lisa Olsen og medvirkende unge efter filmene.

Herefter ser vi spillefilmen Virgin Mountain. Det er en rørende islandsk film om den generte og kejtede 40-årige Fusi, der stadig bor hjemme hos sin mor, men langsomt begynder at få mod på nye sider af livet.

Caféen holder åbent inden arrangementet, hvor du bl.a. kan nyde en bid mad. Læs mere om café og parkering her.

Filmen bliver vist af Bedre Psykiatri Frederikssund. Læs mere om dem her.

Bestil billetter her