ÅRETS MUSIKFORESTILLING 2021

Det er svært ikke at have armene i vejret!

Se hvem vi var oppe imod her:
ÅRETS TEATEROPLEVELSER 2021

Det anderkendte kritikersite CPH Culture annoncerede 1. ferbruar årets teateroplevelser i 2021, hvilket plejer at være til stor bevågenhed i teaterbranchen, da CPH Culture generelt anmelder og favner genremæssigt meget bredt – og med fagligheden i orden.

Driving Miles løb med hæderen i kategorien Årets Musikforestilling 2021!

Det er vi simpelthen så stolte over her på teatret. Især da 2021 har været noget af et år (var der noget med en pandemi?), at starte op som hele Frederikssund Kommunes Egnsteater.

Vi tror på, at vi kan gøre os kunstnerisk gældende og holde vores høje niveau, så hvis du gik glip af Driving Miles, så tøv ikke med at købe billetter til vores kommende forestilling Tolken – hvortil min verden går, som skabes af et prisbelønnet hold, og som vi lover bliver en både spændende og visuelt flot oplevelse. Køb billetterne til den nedenfor eller læs CPH Culture flotte anmeldelse fra da Driving Miles spillede på Montmartre inde i København.

Køb billetter til TOLKEN – hvortil min verden går
Læs CPH Cultures anmeldelse her