Din guide til premierefilm i april

I april måned kan vi byde på fem premierefilm, både de helt store biografbaskere som Fantastiske skabninger 3 og De forbandede år 2, men vi har selvfølgelig også smalle kvalitetsfilm på programmet, blandt andet den sort-hvide C’mon C’mon, med den formidable Joaquin Phoenix i hovedrollen. Vidste du, at C’mon C’mon er på listen blandt Barack Obamas yndlingsfilm fra 2021? På samme liste finder du også Pig, Drive my car, og Verdens værste menneske, som får premiere i juni.

Vil du hellere se listen over alle vores aktuelle film? Det gør du her.

Husk at det altid er muligt at bestille mad til inden eller efter filmen. Det gør du ved at ringe på tlf.: 4738 3435 eller sende os en besked på Facebook.

Plakat: Miss Viborg

Premiere d. 7. april. I denne danske “feel-good”-film befinder vi os i en jysk provinsby, hvor vi møder førtidspensionisten og tidligere skønhedsdronning Solvej, der lever helt isoleret med vante rutiner og dyrkning af gamle knuste drømme. Vi møder også den 17-årige rodløse Kate, der ikke aner, hvad hun skal stille op med sig selv og sit liv. Da Kate i et anfald af kedsomhed bryder ind i nabolejligheden, overraskes hun af Solvej. Nu begynder et spil om, hvem der snyder hvem, men der opstår også et uventet venskab. Måske har livet mere at byde på for begge, hvis de bare tør.

Find billetter her
Plakat: Fantastiske skabninger - Dumbledores hemmeligheder

Premiere d. 7. april. Dumbledore får færten af, at den magtfulde, mørkets troldmand Grindelwald forsøger at tage magten over troldmandsverdenen. Da han ikke kan stoppe ham alene, giver han den magiske zoolog, Newt Scamander, ansvaret for et frygtløst hold af troldmænd, hekse og en modig muggle-bager, som skal på en farlig mission, hvor de skal stå ansigt til ansigt med både gamle og nye skabninger og stå sammen imod Grindelwalds hastigt voksende gruppe af tilhængere. Men når der er så meget på spil, hvor længe kan Dumbledore så blive ved med at holde sig på sidelinjen?

Find billetter her
Plakat: I solsortens land

Premiere d. 13. april. Historien om en kvindes desperate, men utrættelige kamp mod systemet. Efter sin mands forsvinden under krigen i 1999 i Kosovo stabler Fahrije et lille landbrug på benene i forsøget på at forsørge sig selv, hvilket der bliver set ned på af det stærkt konservative og patriarkalske lokalmiljø.
I solsortens land er en stærk og sand fortælling om sorg, sammenhold og retten til at skabe sit eget liv.
Filmen er Kosovos Oscarbidrag 2022 og er den første film nogensinde, der på én gang vinder alle tre hovedpriser på filmfestivalen i Sundance.

Find billetter her
Plakat: De forbandede år 2

Premiere d. 21. april. De forbandede år 2  er en stærk dramatisk opfølger til De Forbandede År. Filmen følger familien Skov fra foråret 1943 til sommeren 1945, hvor Danmark atter bliver frit. Familien er splittet. Aksel, der tilsluttede sig Modstandsbevægelsen, er gået under jorden. Karl kæmper for sit livsværk på sværere og sværere betingelser. Det sætter forholdet til Eva under pres. Hun har hele tiden har haft svært ved sin mands samarbejde med besættelsesmagten. Den stigende modstand mod besættelsen og tyskernes øgede brutalitet får fatale følger for familien…

Find billetter her
Forpremiere 9. april
Plakat: C'mon c'mon

Premiere d. 28. april. Radiojournalisten, Johnny, og hans unge nevø knytter en tæt og særlig relation, da de uventet bliver tvunget til at være sammen og er nødt til få en dagligdag til at fungere. C’mon C’mon er instrueret af Mike Mills, og er en enestående og dybt rørende fortælling om forholdet mellem børn og voksne og om fortid og fremtid i en mere og mere uforudsigelig verden. Joaquin Phoenix er tilbage i sin første rolle siden Joker og viser med C’mon C’mon en helt anden side af sit enorme talent. Instruktør, Mike Mills, har tidligere stået bag den Oscarbelønnede, Beginner, og Alletiders kvinder.

Find billetter her