I maj fejrer vi Danmarks befrielse, vi får en masse musikere på scenen, og så viser vi selvfølgelig en masse film! Her på siden kan du læse alt om, hvad du kan opleve i maj i Parkteatret.

Torsdag d. 5. maj kl. 17.30:
Bliv klogere på modstandsbevægelsen i Danmark og Frederikssund, når vi viser Den usynlige hær og får besøg af arkivleder Anne-Marie Jørgensen og lokalhistoriker Peter Thinghøj Christiansen. Læs mere om arrangementet her.

Lørdag d. 7. maj kl. 13-16: Strikkecafé
Hveranden lørdag mødes Pindevennerne og strikker løs i Parkteatrets hyggelige café. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Vinnie Andersen på tlf. 21 97 46 11

Mandag d. 9. maj kl. 19: Comedyklubben i Parkteatret
Sæsonens sidste omgang comedy, hvor vært André Jakobsen endnu engang byder komikerne velkommen på Parkteatrets scene. Læs mere her.

Onsdag d. 11. maj kl. 19.30: Koncert med Benjamin Koppel og Baobab Sisters
Kom til en magisk koncert med nordisk og sydafrikansk musik med jazzsaxofonisten Benjamin Koppel og den danske vokalgruppe Baobab Sisters. Denne aften vil Benjamin Koppel og Baobab Sisters udforske kombinationen af nordisk og sydafrikansk vokalmusik og blandt andet fremføre nogle af Benjamin Koppels egne numre, der arrangeres særligt til dette samarbejde. Læs mere her.

Lørdag d. 21. maj kl. 13-16: Strikkecafé
Hveranden lørdag mødes Pindevennerne og strikker løs i Parkteatrets hyggelige café. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Vinnie Andersen på tlf. 21 97 46 11

Lørdag d. 29. maj kl. 14: Strikkebio – Miss Viborg
Til månedens strikkebio viser vi Miss Viborg – en rørende fortælling om den tidligere skønhedsdronning Solvej og den rodløse 17-årige Kate.
Filmen vises med dæmpet lys i salen, så du kan strikke uden at tabe maskerne.

Premierefilm i maj
Månedsplakat maj
Månedsplakat til print