Strikkebio Miss Viborg

Strikkebio d. 29. maj kl. 14

Til månedens strikkebio viser vi MISS VIBORG – en rørende fortælling om drømme og et overraskende venskab mellem den tidligere skønhedsdronning Solvej, den grænsesøgende nabodatter Kate og hunden Poul Reichhardt.

Filmen vises med dæmpet lys i salen, så du kan strikke uden at tabe maskerne.

Mere om filmen: I en jysk provinsby er der tilsyneladende intet nyt under solen. Førtidspensionisten og tidligere skønhedsdronning, Solvej, lever helt isoleret med vante rutiner og dyrkning af gamle knuste drømme. På sin pensionistknallert tøffer hun rundt med hunden, Poul Reichhardt, og supplerer førtidspensionen med salg af sine receptpligtige piller i lokalområdet.
Naboens datter, den rodløse og grænsesøgende, 17-årige Kate, aner ikke hvad hun skal stille op med sig selv og sit liv, og i et anfald af kedsomhed bryder hun ind i nabolejligheden, men overraskes af Solvej. Nu begynder et spil om, hvem der snyder hvem, men der opstår også et uventet venskab. Måske har livet mere at byde på for begge, hvis de bare tør.

Køb billetter her