Vi skaber scenekunst tæt på dig.
Nye og spændende teaterforestillinger – tit med udgangspunkt i det der sker, eller er sket, lige her. Også I denne sæson præsenterer vi forestillinger, der bevæger, udfordrer, inspirerer samt giver håb og identitet. Vi glæder os til at til at dele oplevelserne med jer, og opleve det helt særlige fællesskab der kan opstå når man griner eller bliver berørt af det samme.
Køber du dine billetter allerede her i maj, kan du spare 40 kr. pr. billet (obs: Gælder ikke comedy). Derudover har vi mange andre gode tilbud til dig, der elsker at gå i teatret. Læs om dem, på nedenstående link.

Rabatordninger

Kingos skygge
Selma har aldrig mødt sin far, den populære salmedigter og præst fra Slangerup, Thomas Kingo. Ved han overhovedet at hun findes? Selma vil gerne møde ham, og tager mod til sig den dag han kommer forbi hendes lokale kirke for at prædike.
Kingos skygge er en forestilling for de 9-12 årige, og er en fortælling om at finde sig selv og at blive et helt menneske.

Læs mere her

Udenfor lands lov og ret
Kør i en stor bue uden om Venslev. De er farlige. De plyndrer enhver der kommer i nærheden af dem, stjæler fra hinanden og slår ihjel for et godt ord. Hvordan opstod dette parallelsamfund og hvorfor var der ingen der greb ind? Vi finder inspiration i den ene Venslev-morders sidste ord ”Vi troede vi kunne gøre, hvad vi ville” Udenfor lands lov og ret handler om hvordan vi mennesker dengang som nu går uden om et problem i stedet for at gå ind i det, og forsøge at forstå hvorfor mennesker marginaliseres.

Læs mere her

Et juleeventyr
Et nærværende portræt af Charles Dickens verdenskendte pengepuger Scrooge, der hader julen.
Hr. Scrooge er en sur gammel gnier, der kun lever for at tjene penge. Han hader julen for et godt ord, men bliver dog nødt til at revurdere sit liv og sine valg i tilværelsen, da han pludselig står overfor et skæbnesvangert møde.
Forestillingen er en rigtig familieforestilling og kan ses af alle over 7 år.

Læs mere her

Til ungdommen
Med humor og eftertænksomhed fortæller forestillingen om tiden mellem barndom og voksenliv.
Hvor længe er man barn, og hvordan bliver man egentlig voksen? Hvad tænker vennerne? Hvorfor forstår de voksne ingenting? Længes vi i virkeligheden alle, på tværs af alder og generationer, efter det samme?
Forestillingen er skabt ud fra biografiske historier fra teenageres egne liv.

Læs mere her

Doppler
Der er lagt op til grin og eftertænksomhed i historien om en familiefar i eksistentiel krise. På vanlig vis får Erlend Loe spundet samfundskritik, knastør humor og tilbagelænet frækhed ind i fortællingen om en mand i krise.
Forestillingen er en dramatisering af Erland Loes norske kultklassiker.

Læs mere her

Comedyklubben i Parkteatret
Comedyklubben er et tilbagevendende arrangement i Parkteatret. Det er nogle enormt hyggelige, morsomme og stemningsfulde aftener, hvor vi får  besøg af komikere, der kommer og underholder med skægge anekdoter, lattermilde historier og rammende punchlines.
Efterårets vært er André Jakobsen.

Læs mere her

Forbindelser
Allerede nu kan du opleve vores 12 unikke lydforestillinger, der er placeret rundt i fjordlandet. Forestillingerne handler om, hvordan fjorden har forbundet, forbinder og vil forbinde os.
Det eneste du har brug for, er et sæt høretelefoner og en kameratelefon, så kan du lytte til forestillingerne ganske gratis.
Du kan også købe alle 12 forestillinger, og lytte til dem, hvor end du vil.

Læs mere her

Tolken – hvortil min verden går
Forestillingen tager sit udgangspunkt i den sande fortælling om Ingeborg Stemann der under 1. verdenskrig rejser til Horserødlejren for at hjælpe de russiske flygtninge. I mødet med russerne, mennesker mærket af krigen og flugten konfronteres hun med sine værdier og idealer. Det er også i Horserød hun går i gang med at indsamle russernes flugtberetninger og sidst men ikke mindst møder sit livs kærlighed.

Læs mere her

Fru Strid
En rytmisk og musikalsk forestilling om at se verden med nye øjne. Fru Strid lægger sig med sit stridbare sind ud med alle i byen, ikke mindst børnene. En dag vælter de hende omkuld og hendes briller går itu. Modsat alle andre i byen møder byens brillemand Fru Strid med venlighed. Han laver hende et par nye briller, og så bliver Fru Strids verden en anden.

Læs mere her