Café

Parkteatrets café er centralt beliggende i Frederikssund, lige over for stationen. Caféen er drevet af vores beskyttet beskæftigelses-tilbud, og har åbent alle hverdage kl. 10-15, samt i weekender og aftener en halv time før første film.  Vi har i vores café et udvalg af både snacks og drikkevarer, som du kan tage med dig ind i salen. Derudover vil der også være mulighed for at købe et let måltid mad. Ønsker du et måltid mad i aftener og weekender, skal det helst bestilles på forhånd på tlf.: 47383435.

Billede: Udendørsservering
Billede: Romkugler
Billede: Salonen

Parkering

Parkteatret ligger lige overfor Frederikssund St., og kommer du i bil, er der flere parkeringsmuligheder i området, bl.a. en parkeringsplads på Ågade nogle hundrede meter bag bygningen, hvor du kan parkere gratis hele aftenen. Kommer du i bil med handicap-skilt, kan du aftale med personalet at parkere gratis lige ved siden af kørestolsrampen til salen.

Handicapindgang

Parkteatret er for alle 🙂 Sidder du i kørestol kan du bruge indgangen fra siden af bygningen, hvor der er bygget en rampe ind mod salen. Skal du se filmen fra kørestolen, så ring gerne til os i så god tid som muligt, så vi kan få afmonteret et sæde og gjort plads til dig.

Billede: Handicaprampe inde i salen

Rampe inde i salen

Billede: Handicapvenlig indgang til caféen

Indgang til caféen, hvor der før var brosten

Billede: Handicaprampe ind til salen

Indgang til salen