Køb en folkeaktie – Støt Parkteatret!

Kulturen er limen der binder os sammen. Det er gennem kulturen vi former vores identitet, holdninger og vores tilhørsforhold.
Frederikssund mangler en katalysator, som kan være med til at drive det lokale kulturliv frem. Den katalysator vil Parkteatret være. Det er vores vision. Men vi har derfor brug for din støtte, for denne vision lever kun via lokal opbakning. Du kan være med til at sikre udviklingen af Parkteatret ved at købe en folkeaktie. Lige nu sparer vi op til at købe et nyt lærred, der sikrer endnu bedre filmkvalitet og mulighed for at afvikle flere musik- og teaterarrangementer, lige her i Parkteatret – byens hjerte.

Du kan klikke en folkeaktie hjem på siden her, så sender vi den til dig – eller du kan komme forbi i Parkteatret og få folkeaktien med dig med det samme.

[featured_products per_page=”4″ columns=”4″ orderby=”date” order=”desc”]

Støt Parkteatret – Køb en folkeaktie

[recent_products per_page=”6″ columns=”3″ orderby=”name” order=”asc”]

Sådan kan du hjælpe Parkteatrets til live

Parkteatrets vision

Et samlingspunkt for kulturen, et mødested for rummelighed og frivillighed, et energifelt for kreativ udfoldelse. Sådan ser visionen for Parkteatret i Frederikssund ud.

Den slidte skal er i fuld gang med at blive renset og tilbage skal stå en moderne, kulturel bastion, som vil evne at samle kunsten i Frederikssund og omegn. Den høje faglighed og professionalismen vil være den røde tråd i Parkteatrets arbejde, men åbenheden vil ligeledes være en prioritet. Teatret vil åbne sig mod borgerne i kommunen, som skal føle ejerskab. Teatret vil lave forestillinger for børn, for unge og for voksne. Forestillinger som er identitetsskabende og giver tilskuerne styrke og mod på at møde alle livets facetter. Forestillinger, der tager udgangspunkt i lokalområdets historier, nye som gamle. Igennem undervisning indenfor drama og dans vil befolkningen blive inddraget i livet på Parkteatret, ligesom borgerne også vil blive involveret i konkrette forestillinger hvert år. Målet er nemlig at få mennesker med forskellig baggrund og alder til at lære af hinanden igennem kunsten, at kunsten bliver et bindeled i diversiteten som vil være at finde i alle led på Parkteatret.
Der er mange måder at bidrage på i Parkteatret. Vi har altid brug for frivillige hænder til at hjælpe til ved vores mange arrangementer for både store og små. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores frivilligkorps, kan du skrive en mail til dorthe@parkteatret.dk.

Du kan også købe vores unikke plakatkunst, og ad den vej bidrage til udviklingen af Parkteatret.

Er du indehaver af en virksomhed, og vil du gerne være med til at sætte dit præg på byens kulturliv, kan du donere ved at skrive til info@parkteatret.dk eller du kan sikre dig et spot i reklameblokken før vores filmvisninger ved at skrive til

FS2 reklame a/s
bio@fs2.dk
97513070

Historisk bygning med fortid og fremtid. Et af byens varemærker Skal leve i fremtiden med udgangspunkt i fortiden. Til gavn for kommunens borgeres fælleskab og kulturliv
Irene Møller Buus
Parkteatret , Frederikssund er værd at bevare , da det med sine mange aktiviteter er lokalt samlingssted for byens borgere i alle aldre.
Elisabeth Tüxen
Fordi parkteatret kombinerer biograf og teater og derved sikrer den gamle biografs overlevelse. Samtidig renoveres biografen og gøres til et attraktivt kultursted i Frederikssund. Det er simpelthen et fremragende tiltag, der fortjener al mulig støtte.
Jesper Wittenburg
Danmark bevæger sig med hastige skridt imod et “bic-business” samfund. Et samfund, hvor store kæder og koncerner styrer og dominerer. Selv om byudvikling er godt, så skal man ikke undervurdere det skæve og lokale. Her er Park Teatret Home. Trods en nyåbnet konkurrent på den anden side af gaden, forsvarer Park Teatret den lokale og nære oplevelse, oven i købet, uden at ligge i krig med naboen. Park Teatret udvider markedet og udbuddet. Det skal honoreres.
Jesper Larsen

A5 formater

Til dig, der vil give et økonomisk skulderklap

Små kunstværker - store effekter

A4 formater

Et ordentligt øknomisk dunk i ryggen til det videre arbejde

Stor kunst - større effekt

Andre sponsorater

Hvis du har andre ideer og muligheder for at hjælpe, så giv os et kald!

Andre sponsorater