Beskyttet beskæftigelse

Vi tilbyder beskyttet beskæftigelse til mennesker som ikke fungerer på det ordinære arbejdsmarked og som har brug for ekstra støtte, guidning og vejledning i deres daglige arbejde. De har ofte brug for en kortere arbejdsdag, struktur og forudsigelighed.

Vi er en arbejdsplads, som er meget rummelig og hvor støjniveauet er begrænset i løbet af arbejdsdagen, hvilket er med til at medarbejderne trives på vores meget hjertevarme arbejdsplads. Der er mulighed for at tage særlige hensyn til den enkelte medarbejder, i forhold til arbejdsopgaver og deres fysiske kunnen. Dog kræves det at man er mobil og ikke bruger hverken rollator eller kørestol. Der er som regel ikke to arbejdsdage der ligner hinanden og selve arbejdsopgaverne kan også være forskellige fra dag til dag.

Vores opgaver er alt inden for rengøring af indendørsarealer, vedligeholdelse af udendørsarealer, rengøring af toiletter, håndvaske, støvsugning, gulvvask, vaske borde og stole af, rengøring af biografsalen, rengøring af scenen, ordne vasketøj, afvaskning af køleskabe, rengøring i Baren, vande blomster, pudse spejle, pudse vinduer, rengøring af kontor, bage kager, lave romkugler, lette anretninger og ikke mindst betjene søde kunder i Caféen samt mange andre gøremål.

I Det Beskyttede Beskæftigelses tilbud Parkteatret er det muligt at arbejde fuldtid – dvs. 3-5 dage om ugen, ca. 3-5 timer pr. dag. Eller på en deltidsplads – dvs. 2 dage om ugen, ca. 3-5 timer pr. dag. Vi tilbyder desuden praktikforløb i forbindelse med STU-uddannelse, afklaringsforløb og lign. Vi er også at finde på Tilbudsportalen under Beskyttet Beskæftigelses tilbud. Kontakt os meget gerne for et besøg. 

Kontakt Jette på mobil 8140 2130 eller pr. e-mail jette@parkteatret.dk.