Biografklub Danmark

I Parkteatret viser vi alle Biografklub Danmarks film. Som medlem af Biografklub Danmark får du hvert år 10 udvalgte film til halv pris, og derudover vil du blive inviteret til ca. seks forpremiere på film, der ikke er en del af sæsonens program, ligeledes til halv pris.

Læs mere og tilmeld dig her.

Plakat: Downton Abbey

Endelig er det historiske drama om familien Crawley og deres trofaste tjenerstab tilbage i biografen. Der er lagt op til både drama, kærlighed og familiefejde på godset. Filmen er instrueret af den BAFTA- og Emmy-nominerede instruktør Simon Curtis. ’Downton Abbey 2’ er baseret på den elskelige TV-serie af samme navn og kan sagtens opleves, selvom man ikke har set den første film.

Find dine billetter her
Plakat: Verdens værste menneske

En på én gang gribende og komisk drama, der med varme og musikalitet tager livtag med den romantiske, men til tider hundesvære kærlighed. Julie er nået den alder, hvor de fleste, inklusive kæresten Aksel, er klare til at stifte familie. Men Julie er ikke færdig med at sparke døre ind, og mødet med den indtagende Eivind åbner et nyt kapitel i hendes liv. Men måske ligger de vigtigste livsvalg allerede bag hende?

Find dine billetter her

Din biografoplevelse

Vores biograf er egnet til kørestolsbrugere, da vi har en rampe, der fører ind i salen. Ankommer du i kørestol, så kontakt os gerne inden på tlf.: 47383435.

I vores café kan du nyde popcorn, sodavand og hvad der ellers høre sig til en biograftur. Det er også muligt at få et måltid mad inden eller efter filmen. Ønsker du en større ret, så kontakt os på forhånd på tlf.: 47383435

Læs mere om café, parkering og handicapvenlighed her.

Sæson 21/22

MARGRETE DEN FØRSTE premiere 16. september 2021
SKYGGEN I MIT ØJE 
premiere 28. oktober 2021
HOUSE OF GUCCI premiere 2. december 2021
TAG MIN HÅND premiere 20. januar 2022
ROSE premiere 24. februar 2022
BELFAST premiere 24. marts 2022
DE FORBANDEDE ÅR 2 premiere 21. april 2022
DOWNTON ABBEY 2 premiere 19. maj 2022
VERDENS VÆRSTE MENNESKE premiere 16. juni 2022
RESTEN AF LIVET premiere 7. juli 2022