Filmporten er til dig, der ønsker at se smalle kvalitetsfilm til en god pris. Folkene bag Filmporten er af den opfattelse, at kvalitet ikke hænger sammen med størrelsen på filmens marketingbudget. Kvalitetsfilmen er derfor ofte en film, der ikke bare underholder, men underholder med mening.

Som medlem af Filmporten får du hvert år 12 film til halv pris. Et medlemsskab koster 100,-. Dine kuponer bliver aldrig for gamle, og du kan bruge så mange du ønsker på en given film.

Du kan støtte Parkteatret ved at købe dit medlemsskab hos os, men du kan også købe det online på Filmportens hjemmeside her.

Din biografoplevelse
I vores café kan du nyde popcorn, sodavand og hvad der ellers høre sig til en biograftur. Det er også muligt at få et måltid mad inden eller efter filmen. Ankommer du i kørestol, har vi en rampe, der fører direkte ind i salen. Skal du se filmen i kørestolen, så kontakt os gerne på forhånd, så vi kan fjerne et sæde og gøre plads til dig. Ring til os på: 47383435

Læs mere om café, parkering og handicapvenlighed her.

Aktuelle film

Plakat: Alt gik godt

Premiere 27. januar.
I islandske Lamb får et barnløst par sig en gedigen overraskelse, da et af deres får går i fødsel. Lamb er den første film fra den islandske instruktør Valdimar Jóhannsson, som også har skrevet manuskriptet sammen med den islandske poet Sjón. Filmen blev vist udenfor konkurrence på Cannes-festivalen for et par uger siden, hvor reaktionerne var positive – dog med tryk på, at filmen er noget af det mest syrede længe set. Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen udråbte selv Lamb til en af de 10 bedste film, han så på festivalen, og kaldte den »sød, men også dybt forstyrrende«.

Bestil billetter her
Plakat: Alt gik godt

Premiere 10. februar
Hvis du kunne skabe en kæreste, som du designede til at opfylde alle dine lyster, drømme og behov, ville du så forelske dig i vedkommende eller finde hele molevitten alt for kunstig? I sin hverdag er Alma forsker, men i fritiden er hun ensom. Derfor går hun med udtalt skepsis med til at tage en humanoid, en robot skabt som menneske, som kæreste i tre uger. Den særdeles velformede, høflige Tom flytter ind i lejligheden med patos og pertentlighed. Hun svarer igen ved knapt at tolerere hans nærvær og behandler ham med kølig distance som en køkkenmaskine med lidt flere programmeringer end de fleste af sin art. Som i enhver romantisk komedie med respekt for sig selv og sin genre forsvinder fordommene, og en form for forelskelse i robotten dukker op.

Bestil billetter her