Køb en folkeaktie – Støt Parkteatret!

Kulturen er limen der binder os sammen. Det er gennem kulturen vi former vores identitet, holdninger og vores tilhørsforhold.
Frederikssund mangler en katalysator, som kan være med til at drive det lokale kulturliv frem. Den katalysator vil Parkteatret være. Det er vores vision. Men vi har derfor brug for din støtte, for denne vision lever kun via lokal opbakning. Du kan være med til at sikre udviklingen af Parkteatret ved at købe en folkeaktie. Lige nu sparer vi op til at købe et nyt lærred, der sikrer endnu bedre filmkvalitet og mulighed for at afvikle flere musik- og teaterarrangementer, lige her i Parkteatret – byens hjerte.


Du kan købe en folkeaktie på siden her – vær opmærksom på, at man for tiden ikke kan printe selv. Vi arbejder på at få løst problemet hurtigst muligt, men indtil da kan du altid komme forbi og hente den i Parkteatret mod forevisning af kvittering.

Hvis du er interesseret i et print af vores tapet, kan du komme forbi i Parkteatret og få folkeaktien med dig med eller uden ramme. Se et udvalg her: