Fru Strid

Fru Strid

Foto: Ingrid Riis

Fru Strid er en forestilling for børn 3-9 år, og er en rytmisk og musikalsk forestilling om at se verden med nye øjne. Forestillingen kan opleves på Parkteatret d. 27. & 28. januar 2023.

Fru Strid lægger sig med sit stridbare sind ud med alle i byen, skraldemand, postbud, bager, og ikke mindst børnene, der selvfølgelig driller hende. Indtil en dag, hvor de kører hende omkuld på deres skateboards, så hun mister både hat og briller. Modsat alle andre i byen møder byens brillemand Fru strid med venlighed. Han laver hende et par nye briller, og så bliver Fru Strids verden en anden. Hun bliver venlig og omgængelig – til stor forundring for hele byen. Hun bliver til Fru Blid.

Fru Strid er en universel historie skrevet af Mette Brahm Lauritsen. Oprindeligt er det en billedbog, og nu dramatiseret af Parkteatret og sat i scene af Solveig Weinkouff.

For børn i alderen 3-9 år.

Holdet bag
Instruktør: Solveig Weinkouff
Scenograf: Filippa Berglund
Forfatter: Mette Brahm Lauritsen
Skuespillere: Karen Nielsen, Henrik Andersen
Komponist: Henrik Andersen
Dramaturg: Anja Ohlsen
Tekniker: Sebastian Just
Producent: Parkteatret

En stor tak til Mette Brahm Lauritsen for at lade os dramatisere hendes skønne børnebog.

Fra indtryk til udtryk – når kunsten rykker ud

I forbindelse med forestillingen har vores dramaturg Anja skabt projektet Fra indtryk til udtryk, hvor seks børnehuse i Frederikssund får fem workshops, hvor de læser bogen Fru Strid, ser forestillingen og lærer at udtrykke følelser gennem dans og bevægelse. Du kan læse om projektet her.

Forestillingsbilleder

Skal Fru Strid spille hos dig, og har du brug for billeder til at promovere forestillingen? Hvis du klikker her, vil du blive ført til vores Google Drev-mappe, hvor alle billederne ligger og kan downloades.
Husk at kreditere fotograf Ingrid Riis.