Krydsfeltet

Allehelgensoptoget bliver et stort optog, der går fra Parkteatret og slutter af på Willumsens Museum. Det er Krydsfeltets første projekt. Krydsfeltet er et samarbejde mellem Willumsens Museums billedskole, Frederikssund Musikskole og Parkteatrets teaterskole. I Krydsfeltet samarbejder vi på tværs af kunstarter og skaber forskellige performances med børn og unge. Alle undervisere og instruktører er professionelle udøvende kunstnere.

Deltag i Krydsfeltets danseworkshop

Danseworkshop med danser Esther Ransdal Haugegaard. Danseworkshoppen foregår hver torsdag fra den 30 sept. og frem til 4. nov. samt lørdag d. 30. okt. I workshoppen arbejdes der frem mod et Allehelgensoptog d. 5 nov. kl. 17.00, som skal glæde hele Frederikssund og omegn.

Tilbuddet er for alle mellem 10-18 år.

Priser og tilmeldning

Undervisningen foregår torsdage fra kl. 15.30-17.00. Første gang er d. 30. september og sidste gang er d. 4. november. Der er ikke undervisning i efterårsferien.

Pris: 150,- for 7 undervisningsgange.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til teater@parkteatret.dk. I mailen skal du skrive dit/barnets navn, samt forælders navn, tlf.nr. og mailadresse.

Du kan også kontakte os ved at ringe til:

Karen: 20664707

Steen: 47383334