Sæsonlancering 21/22

Program

Tirsdag d. 11 maj har du mulighed for at gå på opdagelse i de mange forestillinger, du kan opleve i Parkteatret i sæson 21/22. Det hele er gratis. Banko og samtale med dramatiker Simone Isabel Nørgaard kræver tilmelding.
Husk at medbringe ID og coronapas.

Hvis du køber billetter/gavekort til teatret på denne dag, får du en teaterromkugle og en kop kaffe/te med i købet.

Banko i salonen kl. 14-14.30
Til efteråret skal vi lave bankokaberet på kommunens omsorgscentre med udgangspunkt i årtierne 1940’erne-70’erne. Til det har vi udviklet forskellige typer bankoplader, som vi gerne vil have afprøvet. Der vil være skøre præmier på spil, såsom scenografi fra tidligere forestillinger.
Hvis du vil være med, send da en mail til ceciliaparkteatret.dk. Der er 10 pladser, der bliver fordelt efter først-til-mølle.

Fortællinger om fjorden – del din historie med dramatikeren
Simone Isabel Nørgaard er dramatikeren bag vores første lydteater Forbindelser.
Forbindelser handler om fjorden, og hvordan den har forbundet os, forbinder os og vil forbinde os i fremtiden. Derfor vil Simone gerne høre historier fra de mennesker, der har boet omkring fjorden. Har du en fortælling om, hvordan du fik en ven på den anden side af fjorden, har du været med til at bygge broen, tabt en vielsesring fra en jolle, ved en masse om fjordens historie, har et du helt særligt forhold til en af fjordens holme eller noget andet du gerne vil dele og som måske kan inspirere og blive en del af vores lydteater, så send en mail til ceciliaparkteatret.dk med hvilket tidspunkt du gerne vil tale med Simone. Du kan se en oversigt over ledige tider her.

Fru Strid – et musiknummer
Kom og hør et nummer fra vores kommende børneforestilling Fru Strid. Vi spiller kl. 15 og kl. 15.30 og det varer ca. fem min. I vil blive lukket ind i salen gennem sidedøren ud mod åen. Husk at holde afstand, mens I venter på at blive lukket ind.

Gå på opdagelse i sæson 21/22

Forskellige steder i salonen og foyeren vil der hænge plakater og være små aktiviteter, der giver et indblik i vores forestillinger. F.eks. kan du lave dine egne Fru Strid-briller, dele dine tanker om fjorden, folde papirbåde og reflektere over, hvad du ville tage med, hvis du skulle flygte fra Danmark.

Caféen holder åbent, så det vil også være muligt blot at sidde og nyde en kop kaffe eller noget andet lækkert, mens du læser i vores brochure.

Facebookbegivenhed