Kom billigere i teatret

Alle skal have mulighed for at tage i teatret. Derfor har vi oprettet et væld af rabatter, så der er noget til enhver smag. Herunder kan du se denne sæsons rabatter. Vær opmærksom på, at flere af rabatter er tidsbegrænsede. Comedy er desværre ikke inkluderet i rabatordningerne.

Teaterklubben 800X800

Til dig der gerne vil i teatret med andre. Teaterklubben Park er et teaterfællesskab, hvor I sidder sammen i salen og har jeres eget bord i caféen efter forestillingen.

Park Ung 800X800

Park Ung er for dig under 26, som gerne vil have ekstra fordelagtige rabatter til Parkteatret. Du tilmelder dig en sms-liste og får særlige rabatlink direkte til din telefon.

Blandede Bolcher 800X800

Med rabatordningen 'blandede bolcher' giver vi dig 400 kr. i rabat, hvis du køber 10 billetter på én gang. Det kan være 10 billetter til samme forestilling eller til flere forskellige.

Teaterbilletter Slider Feb22 1 1200X554

Køb billetter til 3 forestillinger og bliv medlem af Mit Teater. Som medlem af Mit Teater får du 40 kr. i rabat på disse 3 forestillinger samt billetter til resten af sæsonen på alle landets teatre. For at benytte dig af tilbuddet, skal billetterne købes hos Teaterbilletter.