KOM BILLIGERE I TEATRET

Rabatordninger på Parkteatret

Alle skal have mulighed for at tage i teatret. Derfor har vi oprettet et væld af rabatter, så der er noget til enhver smag. Herunder kan du se denne sæsons rabatter. Vær opmærksom på, at flere af rabatter er tidsbegrænsede. Der er ikke rabat på Comedy.

For dig der gerne vil mødes med andre i teatret. Teaterklubben Park er et teaterfællesskab, hvor I har jeres eget bord i Salonen og sidder samlet i salen. Vi tror på, at teater skal mærkes og snakkes om. Så med Teaterklubben Park får du et fællesskab, hvor I kan opleve forestillingen sammen.

Læs mere her

Park Ung er for dig under 26 år, som gerne vil have ekstra fordelsagtige rabatter til Parkteatret. Du tilmelder dig en sms-liste og får særlige rabatlink direkte til din telefon.

Læs mere her

Med rabatordningen blandede bolcher giver vi dig 400 kr. i rabat, hvis du køber 10 billetter på én gang. Det kan være 10 billetter til samme forestilling eller billetter til flere forskellige forestillinger.

Læs mere her

KØB 3 FORESTILLINGER PÅ ÉN GANG & BLIV GRATIS MEDLEM AF MIT TEATER

Køb 3 forestillinger på én gang og få 40 kr. i rabat på disse tre og forestillinger for resten af sæsonen til hele landets teatre. For at benytte sig at tilbuddet skal billetterne købes hos Teaterbilletter.

Læs mere her

SPAR PENGE I MAJ

Køb dine billetter inden d. 31. maj og spar 40 kr. pr. billet! Gælder alle teaterforestillinger.

Se alle forestillinger her