Hvis du har modtaget et gavekort til Parkteatret – Frederikssund Kommunes egnsteater, kan dette kun indløses til teatrets forestillinger. Det kan derfor ikke bruges til film, særarrangementer eller i caféen.

  1. Du finder alle aktuelle forestillinger her.
  2. Klik på billedet på den forestilling, du vil købe billetter til. Spiller forestillingen flere gange, får du mulighed for at vælge dato.
  3. Klik på den eller de pladser, du ønsker. De lyseblå pladser er ledige og bliver grønne, når du har valgt dem. Skifter du mening, fravælger du en plads ved at klikke på den.
  4. Når du har valgt dine pladser, klikker du på den grønne knap ”læg i kurv”.
  5. Ved hver enkel plads skal du vælge billettype. Det gør du ved at klikke på pilen. Når du har valgt billettype til hver billet, klikker du på ”tilføj til kurv”.
  6. Klik herefter på ”tilføj gavekort” og indtast din kode. Når gavekortet er indløst, trykker du på ”gå til betaling”. Hvis gavekortet ikke dækker det fulde beløb, vil du sendt til Billetten A/S betalingssystem, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger.

Det er også muligt at bruge sit gavekort, hvis du køber billetter i vores café. Så skal du blot huske at have det med fysisk eller på telefonen.

Skal du købe et gavekort? Det gør du her.