Du kan købe billetter til teatret på vores hjemmeside og i vores café.

Billetkøb online:

  1. Du finder alle aktuelle forestillinger her.
  2. Klik på billedet på den forestilling, du vil købe billetter til. Spiller forestillingen flere gange, får du mulighed for at vælge dato.
  3. Klik på den eller de pladser, du ønsker. De lyseblå pladser er ledige og bliver grønne, når du har valgt dem. Skifter du mening, fravælger du en plads ved at klikke på den.
  4. Når du har valgt dine pladser, klikker du på den grønne knap ”læg i kurv”.
  5. Ved hver enkel plads skal du vælge billettype. Det gør du ved at klikke på pilen.
  6. Når du har valgt billettype til hver billet, klikker du på ”tilføj til kurv”. Du får herefter mulighed for at tilføje gavekort. Når du har tilføjet dit eventuelle gavekort, skal du klikke på ”gå til betaling”.
  7. Hvis du før har købt teaterbilletter, logger du ind med den e-mail og kode, som du oprettede dig med. Herefter bliver du sendt videre til dine oplysninger, som du kan opdatere om nødvendigt. Klik på ”gå til betaling” og du vil blive sendt til Billetten A/S betalingssystem, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger.
  8. Hvis du ikke før har købt teaterbilletter, skal du klikke på ”opret”. Indtast dine oplysninger og klik herefter på ”Opret og gå til betaling”. Husk at klikke af at du har ”læst og accepteret handelsbetingelserne”. Du vil herefter blive sendt til Billetten A/S betalingssystem, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger.

Hvis du gerne vil betale med et gavekort, så læs vores guide til gavekort her.

Billetkøb i caféen:

Du kan købe billetter i caféen helt frem til forestillingens start, så frem der er ledige pladser.
Du kan også købe billetter ved at ringe til caféen på tlf: 47383435. Caféen har åbent hverdage kl. 10-14 og i biografens åbningstid aftener og weekender.
Når du bestiller over telefonen, vil du få tilsendt et betalingslink på din mail. Det er vigtigt, at du betaler billetterne med det samme.