Start årets julefrokost lige her i Parkteatret

Vi har linet fire veloplagte skuespillere op, og sammen med kapelmester Allan Andersen står de klar til at underholde dig og dine kollegaer. Vi lover sjove indslag fra scenen krydret med filmsketch på det store lærred, og en god portion skønne sange.
Torsdage starter revyen klokken 17.00, efterfulgt af klassisk julebuffet på Restaurant Kalvø.

Fredage og lørdage starter revyen klokken 16.00 efterfulgt af klassisk julebuffet.

På søndage vender vi bøtten, og starter med julebuffeten på Restaurant Kalvø klokken 12.30, hvorefter revyen starter klokken 15:00 i Parkteatret.

Kombiner revyen med en julebuffet på Kalvø og få en dejlig julefrokost!

Gløgg og æbleskiver efterfulgt af revy, samt en Klassisk julebuffet på Restaurant Kalvø for kun kr. 425,-
Eller hvad med Gløgg og æbleskiver efterfulgt af revy til kr. 250,-?

Ovenfor har vi sammensat et par forslag til, hvordan en vellykket julefest kunne se ud – men vi er åbne over for andre muligheder, så giv endelig lyd.

Vi spiller første gang torsdag den 23. november klokken 17:00 og siger “God Jul” fra scenen sidste gang søndag den 10. december klokken 16:00. Du finder alle spilledatoer under linket ‘køb billetter.’

OBS: fredag d. 24/11 og  1/12 er der ekstra stor buffet samt musik, og derfor er prisen disse dage på kr. 535,- Fredag d. 8/12 spiller vi revy kl. 20:00, og der er desværre ikke mulighed for at tilkøbe julebuffet på Restaurant Kalvø.

Andreas Hermansen, Klara Witt, Kristian Høgh Jeppesen og Karen Nielsen, samt kapelmester Allan Andersen og instruktør Hans Henrik Clemensen inviterer indenfor til Parkteatrets julerevy.

KØB BILLETTER

MERE TEATER I PARKTEATRET

Flere