Find vej

Parkteatret ligger et stenkast fra Frederikssund st. og er derfor nem at komme til, hvad enten du kommer med bus eller s-tog.

Parkering
Kommer du i bil, er der flere parkeringsmuligheder i området, bl.a. en parkeringsplads på Ågade nogle hundrede meter bag bygningen, hvor du kan parkere gratis hele aftenen.
Hvis du er gangbesværet og har brug for at hjælp til at komme ind i salen, kan du med fordel varsle det for personalet inden I kommer. Der er mulighed for at parkere evt. handicapbil tæt ved rampen ind til salen.Adresse: Jernbanegade 41, 3600 Frederikssund

Handicapindgang

Parkteatret er for alle. Sidder du i kørestol kan du bruge indgangen fra siden af bygningen, hvor der er bygget en rampe ind mod salen. Skal du se filmen fra kørestolen, så kontakt gerne til os i så god tid som muligt, så vi kan få afmonteret et sæde og gjort plads til dig.

Virtuel rundtur

Tag på en virtuel rundtur i Parkteatret. Kom indenfor ved at klikke på hoveddøren eller på 'fremad'-pilen. Du kan dreje hele vejen rundt ved at bruge højre/venstre piletasterne på dit tastatur.