Comedyklubben i Parkteatret

Comedyklubben er ikke en del af teaterrabat-ordningen. 

Efterårets datoer er:  5. september, 10. oktober og 14. november
Køb dine billetter her.

Comedyklubben i Parkteatret er et tilbagevendende arrangement 6 mandage om året. Det er nogle enormt hyggelige, sjove og stemningsfulde aftener, hvor får vi besøg af tre sjove komikere, der kommer og underholder med sjove anekdoter, lattermilde historier og rammende punchlines.

Vi kender ikke komikerne på forhånd, så nogle gange er det upcoming talenter, andre gange nogle kendt fra TV og endnu andre gange, er det nogle af dem, der ligger midt imellem. En ting er dog sikkert: det er altid nogle skarpe og professionelle komikere, der med garanti kan lokke et grin ud af dig!

Hvert halvår styres af en gennemgående vært, der også er komiker.
Efterårssæsonens vært er: PHILIP DEVANTIER

Køb billetter her.

Phillip Devantier er en af de bedst forberedte komikere i landet. Vi ved godt at det lyder kedeligt, så derfor kommer her hans egen betegnelse af sin stil her; “Niels Hausgaard på kokain”, og det rammer faktisk ret præcist: han serverer sine finurlige og let genkendelige fortællinger fra hverdagen med stor indlevelse og selvironi – og fyrer jokes af i så højt et tempo, at der er reelt fare for at få mavekneb af grin.

Phillip har levet af at lave stand-up siden 2016. I 2018 vandt han DM i Stand-up. Han har siden da været optrådt på klubscener i hele landet, optrådt til Red Barnets årlige velgørenheds show og haft sin egen Danmarksturne.

Vi glæder os til at se jer på mandag, hvor vi ved, at Philip har taget to hamrende dygtige komikere med!

Comedyklubben i Parkteatret er et samarbejde mellem Parkteatret – Frederikssund Kommunes Egnsteater og Comedyklubben.dk

Køb billetter her.

EFTERÅRETS VÆRT:

PHILIP DEVANTIER